Acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice

Social

Primăria Municipiului Alexandria și Asociația RoRec, alături
de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.
În Alexandria, programul de colectare se desfășoară între 5-19 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află care cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!
Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri –între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro
Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice. Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru
a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completarii taloanelor de participare la campanie.

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga si un
premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 4 blendere Tristar, 2 mașini de călcat Tristar și 4 mixere de bucătărie Tristar! Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 19 iunie, la ora 14.30, la Primăria Municipiului Alexandria.
Ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro!
Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă
câștigătorii din toată țara!

Pentru detalii și alte infomații despre campanie, persoana de contact este:
Liviu Trașcă
SAVE THE WORLD BY RECYCLING SRL
Telefon: 0729 145 780// Email: trascaliviu@gmail.com
Cu gânduri bune,
Andreea Idriceanu Calev
Communication manager
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec
Str. Sevastopol nr 24, etaj 5, 010992, Sector 1, Bucureşti
Tel: 021 203 93 67
Fax: 021 232 71 81
Mobil: 0751 302 101
www.rorec.ro
https://www.facebook.com/AsociatiaRoRec/

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.